Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Délity - Horizont [8. oldal]
részletek »

Bútorboltok képes leírás: Délity - Horizont [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 152 db
Délity Bútor Zrt.

Délity Bútor Zrt.

Cégünk a magyar bútor gyártók között piacvezető pozíciót tölt be. Eddigi fennállásunk alatt, folyamatos volt a fejlődés, a növekedés. Kezdetben kisbútorok gyártásával foglalkoztunk, majd az évek során jelentős irodabútor és lakossági elemes bútor gyártóvá nőttük ki magunk. Az innovációt nagyon fontosnak tartjuk, hiszen csak ily módon állhatjuk meg helyünket az egyre szűkülő magyar bútorpiacon, továbbá ezzel biztosíthatjuk termékeink Európai Uniós szintű minőségét, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megvessük a lábunkat külpiacokon is. Exportértékesítést végzünk Romániába, de a jövőbeni terveink közt szerepel a más országokkal való kereskedelmi kapcsolat kiépítése.

Abaúj Bútor

Abaúj Bútor

Kárpitos bútoraink választékából kiemelkednek az elemes rendszerű ülőgarnitúrák fix illetve nagyobbítható kivitelben, de gyártunk ágyakat, heverőket és hálószoba berendezéseket is. Folyamatosan a legmodernebb kárpitozási technológiát alkalmazzuk, borítóanyagaink választékában a szövet, műbőr, bőr egyaránt megtalálható.

Oázis bútorbolt

Oázis bútorbolt

Cégünk közel 30 éves múltra tekint vissza 1976-ban indultunk családi vállalkozásként, 2 fővel. 1986-ban PJT, majd 1998-ban Kft.-vé váltunk. Jelenleg is ebben a cégformában üzemelünk, most már 15 fővel. A bútoriparral (gyártás és kereskedelmi tevékenység) 1996 óta foglalkozunk. Azóta mind termékválasztékunk, mind pedig vevői körünk folyamatosan bővül. Régiónkban az egyik legnagyobb, bútorokkal foglalkozó és gyártó vállalkozás vagyunk. Jelenleg közel 1.000 m2-es bemutatótermünkben szinte minden termékünk megtekinthető, azonnal raktárról vagy rövid megrendelési határidővel szállítható. Bemutatótermünkben az alacsonyabb árfekvésű, de már megfelelő minőségi termékektől a luxuskategóriáig szinte minden megtalálható, legyen szó bútorokról, vagy kiegészítő lakberendezési tárgyakról. Áruválasztékban óriások, árakban törpék vagyunk! Látogasson el hozzánk, nálunk minden megoldható!

Gamper Üzletház Kft.

Gamper Üzletház Kft.

Bútorboltunkban igényes, és kellemes környezetben étkezőgarnitúrák nagy szín és formaválasztékban megtekinthetőek, megvásárolhatóak Széria gyártású szekrénysorok, komódok, elemes konyhabútorok, illetve egyedi gyártású és tervezésű gardróbszekrények, konyhabútorok, nappali bútorok, tálalószekrények, lamináltlapos, valamint tömörfa kivitelben Kárpitos bútorok, szövet, bőr, műbőr ülőgarnitúrák, fotelek, sarokgarnitúrák, heverők, franciaágyak hatalmas választékban raktárról, vagy rövid rendelési határidővel megvásárolhatók. Üzletünkben megrendelheti az egyedi igényének és elképzelésének megfelelő bútorokat is, melyet megtervezünk, elkészítünk, kiszállítunk, és beszerelünk Önnek.

Bútorgyártás

Bútorgyártás

A Trendo Bútor Kft. jogelődje1992-től foglalkozik egyedi, illetve kis szériás bútorok tervezésével és gyártásával. Vállalkozásunk az évek során történt folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, mára egy korszerű, CNC vezérlésű gépekkel felszerelt, jelentős gyártókapacitással rendelkező üzemmé vált. Bútoraink nem csak a stílust, hanem minőséget illetően is megállják helyüket a nagy márkákkal szemben. A tervezés és a legfontosabb gépek vezérlése is korszerű, központi számítógépes rendszerrel történik, ez kizárja a pontatlan megmunkálásból eredő hibákat. A felhasznált anyagok, alkatrészek, beépített gépek, kiegészítők minősége a legkényesebb igényeket is kielégíti, a gyártás a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, magasan képzett szakembergárdával történik.

Hirdetés
Gódor Bútor Kft.

Gódor Bútor Kft.

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a lakosság részére konyha, étkező, nappali, hálószoba, valamint közösségi bútorok gyártása, irodák panziók berendezése. Termékeink tömörfa, MDF fóliás és hagyományos laminátos fronttal készülnek. A hatékony piackutatásunknak köszönhetően ma már az ország számos üzletében találkozhatnak a vásárlók termékeinkkel.

Főnix Bútorbolt

Főnix Bútorbolt

A Főnix Bútorszalon családi vállalkozásként 1999.-ben alakult. Sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően az alapítás óta eltelt időben a megye és a régió ismert és kedvelt bútorkereskedelmi szereplőjévé vált. Célunk, hogy az Ön Otthonába is eljutassuk Európa vezető bútorgyártóinak legjobb modelljeit.

Irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazása

Irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazása

Az 1997 májusában alakult General Möbel Kft jogutódjaként, Vasi Möbel Kft néven 2002-től foglalkozunk az irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazásával és a hozzá kapcsolódó szolgáltató tevékenységgel. Ez, az egy magyar házaspár által jegyzett gazdasági társaság székhelye és bemutatóterme Szombathely belvárosában található, ahol színes, élethű prospektusokból, famintákból lehet kiválasztani a divatos, ugyanakkor tartós és megfizethető áru termékeket.

Bodi Bútor

Bodi Bútor

Ülőgarnitúra gyártással, bőr és szövet ülőgarnitúra forgalmazással foglalkozunk már 1978 óta. Ezt kevés bútorgyártó mondhatja el magáról Magyarországon. Fő célkitűzésem a minőség, minden fontos szerkezeti elem fenyőből ill. tölgyfából készül. Kermi által engedélyezett bútoraimra garanciát adok. Bútoraink vállalási határideje 2 hét, kivéve a karácsony előtti időszak. A szállítást igény szerint lebonyolítjuk.

Hirdetés
Bútorok egyedi méretben

Bútorok egyedi méretben

A bútorokat igény szerinti, egyedi méretben is legyártjuk. Közel 500 db-os szövetválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Az ülő és szivacsos vagy rugós fekvőgarnitúrák esetében választható, hogy a kárpit szerkezete szivacsos vagy rugós legyen.A garnitúrák választható színű febettel vagy anélkül is megrendelhetők.A 3-2-1 és sarok garnitúráknál választható, hogy a fekvőfelület alacsony vagy magas legyen.Gyártási határidő 3-6 hét .Amennyiben ezen lehetőségeken túl felmerülne még valamilyen rendkívüli igény, minden esetben vesse fel, a lehetőségeink figyelembevételével igyekszünk azt teljesíteni!

Otthon Bútoráruház - Székesfehérvár

Otthon Bútoráruház - Székesfehérvár

Cégünket 1989-ben alapítottuk, és fő tevékenységi köre 1994 óta bútorforgalmazás és belsőépítészet. E tevékenységünk az első pillanattól kezdve folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb kínálattal, egyre különlegesebb igényeket elégítve ki. Különös figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint ügyfeleink kívánságainak lehető legtökéletesebb megvalósítására. Az eltelt évek során sikerült elnyernünk, és megtartanunk egy exkluzív ügyfélkör bizalmát, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is. Projekteket bonyolítottunk le és lakásokat, házakat bútoroztunk be környező országokban, Szlovéniában, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Ausztriában, Horvátországban. Ügyfélkörünk eleinte főként egyéni vásárlókból állt, azonban a felmerülő igényekhez alkalmazkodva ma már részt veszünk teljes lakóparkok konyháinak berendezésben, nagy volumenű állami, szállodai, irodai megrendelések teljesítésében.

Egyedi és igényes bútor

Egyedi és igényes bútor

Amikor 2001-ben felmerült bennünk a bútorbolt megnyitásának ötlete, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a minimalista stílusú elemes bútorok korában, egyedi és igényes darabokat kínáló üzletet hozzunk létre. Azóta folyamatosan bővítjük a választékot, hogy vevőink igényeit minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni. Közvetlen, személyes kapcsolatban állunk a legtöbb bútorgyártó céggel, ami garancia a kiváló minőségre, valamint a rövid szállítási határidőre. Üzletpolitikánk a következő: nem a nagy akciók és kedvezmények, hanem közvetlen beszerzési lehetőségeinknél fogva - a nagykereskedőket kihagyva - árainkat mindig próbáljuk a lehető legalacsonyabb szinten tartani.

Irodabútor studió

Irodabútor studió

Az Ön irodája az Ön munkahelye, amely a funkció és a design harmonikus egységével hat a testre és a lélekre egyaránt. Ha Ön velünk együttműködve összehangolt, körültekintően megtervezett és kellemes benyomást nyújtó irodát alakít ki, az az Ön közérzetét és teljesítményét is pozitív irányba befolyásolja. Irodabútor-stúdiónk 1997-ben kezdte meg működését. Kiterjedt tevékenységi köreink közül megemlítenénk irodák berendezésének teljeskörű tervezését, kivitelezését, tárgyalók és konferenciatermek berendezéseinek kialakítását, oktatási intézmények, vendéglátóipari egységek teljeskörű bútorozását. Minden igényt kielégítő választékunk neves hazai és külföldi gyártók kizárólag minőségi termékeiből áll. Az általunk forgalmazott bútorok és berendezési tárgyak a magas minőség és komfort mellett megfelelnek az ergonómia minden követelményének. Teljeskörű, személyreszabott szolgáltatásainkkal lakberendezési tanácsadók munkájával segítjük Önt, hogy igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítő esztétikusan berendezett teret kapjon végeredményül, hogy így megszülessen 'Az Ön irodája az Önről alkotott kép'.

Belsőépítészeti termékek forgalmazása.

Belsőépítészeti termékek forgalmazása.

Fő profilunk a bútorgyártáshoz szükséges alapanyagok, valamint belsőépítészeti termékek forgalmazása. Ügyfeleink egyre széleskörűbb ellátása érdekében kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Nálunk mindent megtalál, amitől kényelmesnek érezheti otthonát. Az általunk forgalmazott árucikkek mind magas műszaki és minőségi színvonalat képviselnek. A kiváló minőségű termékek garantálják Önnek, hogy otthona hosszú évek múlva is szép és barátságos legyen.

Lamello Bútorbolt

Lamello Bútorbolt

Cégünk, a Lamello Faipari és Kereskedelmi Kft. 1993-tól, megalakulása óta foglalkozik bútorgyártással. Termékskálánk elsősorban korpuszbútorokból épül fel. A termelés korszerűen felszerelt üzemünkben, Kaposváron folyik, mintegy 35 képzett szakember részvételével. A bútorgyártás 50%-át szériabútorok teszik ki, melyek viszonteladóink révén országszerte elérhetőek a színvonalasabb bútorboltokban. A gyártókapacitás másik részét közületek, intézmények, cégek és magánszemélyek egyedi megrendelései kötik le. Egyedi gyártású termékeink között megtalálhatóak iroda-, kollégiumi-, iskola-, panzió-, szálloda-, és üzletberendezések éppúgy, mint lakossági egyedi bútorok. A kedvezőbb árfekvésű laminátos bútoroktól az igényesebb kivitelű fa ill. fafurnéros bútorokig minden érdeklődő megtalálja a neki megfelelő terméket, melyet egyedi igények alapján egyedi színben is el tudunk készíteni.

Flamand-Antikbútor

Flamand-Antikbútor

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. 2000-től foglalkozunk használt bútorok kereskedelmével. Belgiumból és Franciaországból komplett lakások bútorzatát vásároljuk fel, emellett a Magyarországon megtalálható antik bútorok felvásárlásával is foglalkozunk. Arra törekedve,hogy a minőség és az ár versenyképes legyen cégünk asztalos, restauráló illetve kárpitos tevékenységgel bővült. Az itt felújított bútorokra garanciát vállalunk. Saját járműveinkkel a szállítás is megoldható. Célunk, hogy a vevőink egyedi igényeit maximálisan kielégítsük.

Horizont Bútor

Horizont Bútor

Minél teljesebb-körű szolgáltatásra törekszünk, a bútor tervezésétől kezdve a kivitelezésen, szállításon át az össze-, illetve beszerelésig. Egyedi igények kielégítését is lehetővé tesszük, mivel bútoraink remekül variálhatóak, és ebben a hazai gyártók rugalmassága is segítség számunkra. Sokoldalú kínálatunkból az egész lakás berendezhető. Üzleteinkben konyhabútorokat, szekrénysorokat, elemes bútorokat, kiegészítő kisbútorokat, kárpitozott garnitúrákat, étkező-garnitúrákat forgalmazunk. Napjainkban a tartós fogyasztási cikkek jelentős hányadát áruvásárlási hitellel vásárolják, ez alól a bútor sem kivétel. A hitel igénybevételében a Magyar Cetelem Bank és a Budapest Bank cégünk partnere. A Magyar Cetelem Bank hitelügyintézése valamennyi üzletünkből számítógépen, internetes kapcsolódással történik, ezáltal gyorsabban intéződik az igénylés. A jelenlegi hitelfeltételek szerint előleg és akár munkáltatói igazolás nélkül, halasztott fizetéssel is lehetséges bútort vásárolni a Horizont Bútornál. Szakképzett eladóink szívesen állnak vásárlóink rendelkezésére, segítenek a bútort a lakás adottságaihoz igazítani. A bútorvásárlás körültekintő tájékozódást igényel, amelyhez tapasztalt munkatársaink hasznos ötleteket adnak például egy bonyolult konyha megtervezésénél, vagy a helyhiány adta nehézségek esetében. Oldalainkat megtekintve reméljük kedvet érez ahhoz, hogy boltjainkba betérjen!

Tuti menü