Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Erdélyi - Belsőépítészeti [8. oldal]
részletek »

Bútorboltok képes leírás: Erdélyi - Belsőépítészeti [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 155 db
Erdélyi Bútorbolt

Erdélyi Bútorbolt

Az Erdélyi Bútorok Boltja 1993-ban, immáron 16 éve nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Debrecen városában. Árukészletünket a minőségi, fából készült étkező, nappali és kiegészítő bútorok, hálószobabútorok, asztalok és székek széles választéka adja. E sok év alatt szerzett tapasztalatok alapján árukészletünket úgy alakítottuk ki, hogy minden korosztály megtalálhassa az ízlésének megfelelő stílusú bútorokat a rusztikustól a Lajos Fülöp korabeli bútorokon át a fiatalos ízlésvilágig. Vállaljuk családi házak, éttermek, panziók, apartmanok, szállodák berendezését is! Tisztelettel várjuk régi és újonnan ellátogató vásárlóinkat!

Lamor bútor

Lamor bútor

Cégünk, a Lamor Kft 1996-tól működik Salgótarjánban. Az elmúlt években, figyelembe véve a piaci változásokat, folyamatosan bővítettük termékkínálatunkat. Irodabútor Stúdiónkban a vásárlók egyaránt megtalálják az egyszerűbb, alacsony árfekvésű, valamint az exkluzív magasabb igényeket kielégítő bútorokat is.

Balla Bútor

Balla Bútor

A Balla Bútor Kelet-Magyarország legkiterjedtebb bútorforgalmazó üzletlánca. Kilenc megye 27 nagyvárosában vagyunk jelen jelenleg 29 bemutatóteremmel és 8 konyhastúdióval. A boltok listája itt található.

Délity Bútor Zrt.

Délity Bútor Zrt.

Cégünk a magyar bútor gyártók között piacvezető pozíciót tölt be. Eddigi fennállásunk alatt, folyamatos volt a fejlődés, a növekedés. Kezdetben kisbútorok gyártásával foglalkoztunk, majd az évek során jelentős irodabútor és lakossági elemes bútor gyártóvá nőttük ki magunk. Az innovációt nagyon fontosnak tartjuk, hiszen csak ily módon állhatjuk meg helyünket az egyre szűkülő magyar bútorpiacon, továbbá ezzel biztosíthatjuk termékeink Európai Uniós szintű minőségét, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megvessük a lábunkat külpiacokon is. Exportértékesítést végzünk Romániába, de a jövőbeni terveink közt szerepel a más országokkal való kereskedelmi kapcsolat kiépítése.

Abaúj Bútor

Abaúj Bútor

Kárpitos bútoraink választékából kiemelkednek az elemes rendszerű ülőgarnitúrák fix illetve nagyobbítható kivitelben, de gyártunk ágyakat, heverőket és hálószoba berendezéseket is. Folyamatosan a legmodernebb kárpitozási technológiát alkalmazzuk, borítóanyagaink választékában a szövet, műbőr, bőr egyaránt megtalálható.

Oázis bútorbolt

Oázis bútorbolt

Cégünk közel 30 éves múltra tekint vissza 1976-ban indultunk családi vállalkozásként, 2 fővel. 1986-ban PJT, majd 1998-ban Kft.-vé váltunk. Jelenleg is ebben a cégformában üzemelünk, most már 15 fővel. A bútoriparral (gyártás és kereskedelmi tevékenység) 1996 óta foglalkozunk. Azóta mind termékválasztékunk, mind pedig vevői körünk folyamatosan bővül. Régiónkban az egyik legnagyobb, bútorokkal foglalkozó és gyártó vállalkozás vagyunk. Jelenleg közel 1.000 m2-es bemutatótermünkben szinte minden termékünk megtekinthető, azonnal raktárról vagy rövid megrendelési határidővel szállítható. Bemutatótermünkben az alacsonyabb árfekvésű, de már megfelelő minőségi termékektől a luxuskategóriáig szinte minden megtalálható, legyen szó bútorokról, vagy kiegészítő lakberendezési tárgyakról. Áruválasztékban óriások, árakban törpék vagyunk! Látogasson el hozzánk, nálunk minden megoldható!

Gamper Üzletház Kft.

Gamper Üzletház Kft.

Bútorboltunkban igényes, és kellemes környezetben étkezőgarnitúrák nagy szín és formaválasztékban megtekinthetőek, megvásárolhatóak Széria gyártású szekrénysorok, komódok, elemes konyhabútorok, illetve egyedi gyártású és tervezésű gardróbszekrények, konyhabútorok, nappali bútorok, tálalószekrények, lamináltlapos, valamint tömörfa kivitelben Kárpitos bútorok, szövet, bőr, műbőr ülőgarnitúrák, fotelek, sarokgarnitúrák, heverők, franciaágyak hatalmas választékban raktárról, vagy rövid rendelési határidővel megvásárolhatók. Üzletünkben megrendelheti az egyedi igényének és elképzelésének megfelelő bútorokat is, melyet megtervezünk, elkészítünk, kiszállítunk, és beszerelünk Önnek.

Bútorgyártás

Bútorgyártás

A Trendo Bútor Kft. jogelődje1992-től foglalkozik egyedi, illetve kis szériás bútorok tervezésével és gyártásával. Vállalkozásunk az évek során történt folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, mára egy korszerű, CNC vezérlésű gépekkel felszerelt, jelentős gyártókapacitással rendelkező üzemmé vált. Bútoraink nem csak a stílust, hanem minőséget illetően is megállják helyüket a nagy márkákkal szemben. A tervezés és a legfontosabb gépek vezérlése is korszerű, központi számítógépes rendszerrel történik, ez kizárja a pontatlan megmunkálásból eredő hibákat. A felhasznált anyagok, alkatrészek, beépített gépek, kiegészítők minősége a legkényesebb igényeket is kielégíti, a gyártás a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, magasan képzett szakembergárdával történik.

Gódor Bútor Kft.

Gódor Bútor Kft.

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a lakosság részére konyha, étkező, nappali, hálószoba, valamint közösségi bútorok gyártása, irodák panziók berendezése. Termékeink tömörfa, MDF fóliás és hagyományos laminátos fronttal készülnek. A hatékony piackutatásunknak köszönhetően ma már az ország számos üzletében találkozhatnak a vásárlók termékeinkkel.

Hirdetés
Főnix Bútorbolt

Főnix Bútorbolt

A Főnix Bútorszalon családi vállalkozásként 1999.-ben alakult. Sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően az alapítás óta eltelt időben a megye és a régió ismert és kedvelt bútorkereskedelmi szereplőjévé vált. Célunk, hogy az Ön Otthonába is eljutassuk Európa vezető bútorgyártóinak legjobb modelljeit.

Irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazása

Irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazása

Az 1997 májusában alakult General Möbel Kft jogutódjaként, Vasi Möbel Kft néven 2002-től foglalkozunk az irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazásával és a hozzá kapcsolódó szolgáltató tevékenységgel. Ez, az egy magyar házaspár által jegyzett gazdasági társaság székhelye és bemutatóterme Szombathely belvárosában található, ahol színes, élethű prospektusokból, famintákból lehet kiválasztani a divatos, ugyanakkor tartós és megfizethető áru termékeket.

Bodi Bútor

Bodi Bútor

Ülőgarnitúra gyártással, bőr és szövet ülőgarnitúra forgalmazással foglalkozunk már 1978 óta. Ezt kevés bútorgyártó mondhatja el magáról Magyarországon. Fő célkitűzésem a minőség, minden fontos szerkezeti elem fenyőből ill. tölgyfából készül. Kermi által engedélyezett bútoraimra garanciát adok. Bútoraink vállalási határideje 2 hét, kivéve a karácsony előtti időszak. A szállítást igény szerint lebonyolítjuk.

Bútorok egyedi méretben

Bútorok egyedi méretben

A bútorokat igény szerinti, egyedi méretben is legyártjuk. Közel 500 db-os szövetválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Az ülő és szivacsos vagy rugós fekvőgarnitúrák esetében választható, hogy a kárpit szerkezete szivacsos vagy rugós legyen.A garnitúrák választható színű febettel vagy anélkül is megrendelhetők.A 3-2-1 és sarok garnitúráknál választható, hogy a fekvőfelület alacsony vagy magas legyen.Gyártási határidő 3-6 hét .Amennyiben ezen lehetőségeken túl felmerülne még valamilyen rendkívüli igény, minden esetben vesse fel, a lehetőségeink figyelembevételével igyekszünk azt teljesíteni!

Otthon Bútoráruház - Székesfehérvár

Otthon Bútoráruház - Székesfehérvár

Cégünket 1989-ben alapítottuk, és fő tevékenységi köre 1994 óta bútorforgalmazás és belsőépítészet. E tevékenységünk az első pillanattól kezdve folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb kínálattal, egyre különlegesebb igényeket elégítve ki. Különös figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint ügyfeleink kívánságainak lehető legtökéletesebb megvalósítására. Az eltelt évek során sikerült elnyernünk, és megtartanunk egy exkluzív ügyfélkör bizalmát, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is. Projekteket bonyolítottunk le és lakásokat, házakat bútoroztunk be környező országokban, Szlovéniában, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Ausztriában, Horvátországban. Ügyfélkörünk eleinte főként egyéni vásárlókból állt, azonban a felmerülő igényekhez alkalmazkodva ma már részt veszünk teljes lakóparkok konyháinak berendezésben, nagy volumenű állami, szállodai, irodai megrendelések teljesítésében.

Egyedi és igényes bútor

Egyedi és igényes bútor

Amikor 2001-ben felmerült bennünk a bútorbolt megnyitásának ötlete, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a minimalista stílusú elemes bútorok korában, egyedi és igényes darabokat kínáló üzletet hozzunk létre. Azóta folyamatosan bővítjük a választékot, hogy vevőink igényeit minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni. Közvetlen, személyes kapcsolatban állunk a legtöbb bútorgyártó céggel, ami garancia a kiváló minőségre, valamint a rövid szállítási határidőre. Üzletpolitikánk a következő: nem a nagy akciók és kedvezmények, hanem közvetlen beszerzési lehetőségeinknél fogva - a nagykereskedőket kihagyva - árainkat mindig próbáljuk a lehető legalacsonyabb szinten tartani.

Irodabútor studió

Irodabútor studió

Az Ön irodája az Ön munkahelye, amely a funkció és a design harmonikus egységével hat a testre és a lélekre egyaránt. Ha Ön velünk együttműködve összehangolt, körültekintően megtervezett és kellemes benyomást nyújtó irodát alakít ki, az az Ön közérzetét és teljesítményét is pozitív irányba befolyásolja. Irodabútor-stúdiónk 1997-ben kezdte meg működését. Kiterjedt tevékenységi köreink közül megemlítenénk irodák berendezésének teljeskörű tervezését, kivitelezését, tárgyalók és konferenciatermek berendezéseinek kialakítását, oktatási intézmények, vendéglátóipari egységek teljeskörű bútorozását. Minden igényt kielégítő választékunk neves hazai és külföldi gyártók kizárólag minőségi termékeiből áll. Az általunk forgalmazott bútorok és berendezési tárgyak a magas minőség és komfort mellett megfelelnek az ergonómia minden követelményének. Teljeskörű, személyreszabott szolgáltatásainkkal lakberendezési tanácsadók munkájával segítjük Önt, hogy igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítő esztétikusan berendezett teret kapjon végeredményül, hogy így megszülessen 'Az Ön irodája az Önről alkotott kép'.

Belsőépítészeti termékek forgalmazása.

Belsőépítészeti termékek forgalmazása.

Fő profilunk a bútorgyártáshoz szükséges alapanyagok, valamint belsőépítészeti termékek forgalmazása. Ügyfeleink egyre széleskörűbb ellátása érdekében kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Nálunk mindent megtalál, amitől kényelmesnek érezheti otthonát. Az általunk forgalmazott árucikkek mind magas műszaki és minőségi színvonalat képviselnek. A kiváló minőségű termékek garantálják Önnek, hogy otthona hosszú évek múlva is szép és barátságos legyen.

Tuti menü