Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok - Zalaegerszeg képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorboltok - Zalaegerszeg - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorboltok - Zalaegerszeg
Keresés
Találatok száma - 4 db
Egyedi Konyhabútor készítése Nagykanizsán

Egyedi Konyhabútor készítése Nagykanizsán

Az RMP Bt. konyhabútorai másfél évtizedes tapasztalattal, színvonalas gyártással készülnek és akár egyedi vásárlói igényeket is képesek kielégíteni. A vásárlók klasszikus és modern stílusú konyhai berendezések közül is választhatnak. Az oldalon referenciaképek és katalógus is található. Látogasson el az RMP Bt. oldalára, hogy meggyőződhessen kínálatuk sokoldalúságáról és jó minőségéről!

Gamper Üzletház Kft.

Gamper Üzletház Kft.

Bútorboltunkban igényes, és kellemes környezetben étkezőgarnitúrák nagy szín és formaválasztékban megtekinthetőek, megvásárolhatóak Széria gyártású szekrénysorok, komódok, elemes konyhabútorok, illetve egyedi gyártású és tervezésű gardróbszekrények, konyhabútorok, nappali bútorok, tálalószekrények, lamináltlapos, valamint tömörfa kivitelben Kárpitos bútorok, szövet, bőr, műbőr ülőgarnitúrák, fotelek, sarokgarnitúrák, heverők, franciaágyak hatalmas választékban raktárról, vagy rövid rendelési határidővel megvásárolhatók. Üzletünkben megrendelheti az egyedi igényének és elképzelésének megfelelő bútorokat is, melyet megtervezünk, elkészítünk, kiszállítunk, és beszerelünk Önnek.

Bútorgyártás

Bútorgyártás

A Trendo Bútor Kft. jogelődje1992-től foglalkozik egyedi, illetve kis szériás bútorok tervezésével és gyártásával. Vállalkozásunk az évek során történt folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, mára egy korszerű, CNC vezérlésű gépekkel felszerelt, jelentős gyártókapacitással rendelkező üzemmé vált. Bútoraink nem csak a stílust, hanem minőséget illetően is megállják helyüket a nagy márkákkal szemben. A tervezés és a legfontosabb gépek vezérlése is korszerű, központi számítógépes rendszerrel történik, ez kizárja a pontatlan megmunkálásból eredő hibákat. A felhasznált anyagok, alkatrészek, beépített gépek, kiegészítők minősége a legkényesebb igényeket is kielégíti, a gyártás a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, magasan képzett szakembergárdával történik.

Gódor Bútor Kft.

Gódor Bútor Kft.

Cégünk tevékenységi körébe tartozik a lakosság részére konyha, étkező, nappali, hálószoba, valamint közösségi bútorok gyártása, irodák panziók berendezése. Termékeink tömörfa, MDF fóliás és hagyományos laminátos fronttal készülnek. A hatékony piackutatásunknak köszönhetően ma már az ország számos üzletében találkozhatnak a vásárlók termékeinkkel.

Tuti menü