Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok - Szombathely képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorboltok - Szombathely - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorboltok - Szombathely
Keresés
Találatok száma - 4 db
Fiore Bútorház

Fiore Bútorház

Szolgáltatások: - Bútorgyártás egyedi méretek, igények és elképzelések alapján - Szombathelyen belül kedvezményes házhozszállítás, valamint kedvező áron vállalunk szállítást vidékre is. - Konyhabútorok beépítése, felszerelése - Széles bútorszövet kínálatunkból választva teheti egyedivé bútorát - Rövid szállítási és gyártási határidő - Lakberendezési tanácsadás - Ingyenes parkolási lehetőség...

Harmónia Bútorbolt Szombathely

Harmónia Bútorbolt Szombathely

Üzletünk 16 éve áll a vásárlók rendelkezésére. Kezdettől célunk, hogy hazai gyártók elérhető árú, jó minőségű termékeit forgalmazzuk. A típus bútorokon kívül, igyekszünk a vásárlók egyéni igényeit, elképzeléseit is megvalósítani. Ezért, a kárpitos bútoroknál, ill. a szekrényeknél a méretre szabás, a forma, és a beosztás módosítása, vagy a faáruk esetében az egyedi szín pácolása nem jelenthet akadályt. A gyártóinkkal egyetértésben, fontos számunkra az alapanyagok jó minősége, a szín, és a formatartósság. Legnagyobb elismerésnek azt tartjuk, amikor régi vásárlóink megelégedve térnek vissza üzletünkbe, vagy ismerőseiknek ajánlanak bennünket.

Főnix Bútorbolt

Főnix Bútorbolt

A Főnix Bútorszalon családi vállalkozásként 1999.-ben alakult. Sikeres üzletpolitikánknak köszönhetően az alapítás óta eltelt időben a megye és a régió ismert és kedvelt bútorkereskedelmi szereplőjévé vált. Célunk, hogy az Ön Otthonába is eljutassuk Európa vezető bútorgyártóinak legjobb modelljeit.

Irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazása

Irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazása

Az 1997 májusában alakult General Möbel Kft jogutódjaként, Vasi Möbel Kft néven 2002-től foglalkozunk az irodabútorok kiskereskedelmi forgalmazásával és a hozzá kapcsolódó szolgáltató tevékenységgel. Ez, az egy magyar házaspár által jegyzett gazdasági társaság székhelye és bemutatóterme Szombathely belvárosában található, ahol színes, élethű prospektusokból, famintákból lehet kiválasztani a divatos, ugyanakkor tartós és megfizethető áru termékeket.

Tuti menü