Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok - Székesfehérvár képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorboltok - Székesfehérvár - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorboltok - Székesfehérvár
Keresés
Találatok száma - 6 db
Hard Bútor

Hard Bútor

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalattal készítünk minőségi bútorokat, egyedi elképzelések alapján, méretben és formában, rövid határidővel. Vállaljuk megkopott, sérült bútorok felújítását, javítását, kárpitozását, régi bútorok áthúzását, antik bútorok felújítását. Egyedi elképzelések, méretek gyártását, akár hozott kép alapján, matracok gyártását, hajó belső felújítását. Hogy kedvenc bútorait több éven keresztül tovább tudják használni. Ezért, bútorainkra 3 év teljes körű garanciát vállalunk! Arra törekszünk, hogy vállalkozásunk teljes mértékben kiszolgálja az Ön igényeit, mint ízlésben, mint árban. Ezért az ingyenes felmérés, tanácsadás az alapszolgáltatásink közzé tartozik! Igény esetén bútoraink kiszállítását is vállaljuk! HARD bútor ?ÖN megálmodja, MI elkészítjük!?

Garzon Bútor Cégcsoport

Garzon Bútor Cégcsoport

A Garzon Bútor egy olyan vállalat, amely koncepcióival, termékeivel és szolgáltatásaival az irodai trendeket színesíti és tagja azon kevés cégcsoportnak, ahol egy helyen megtalálható a fejlesztés, a gyártás, az értékesítés és a tanácsadás.A Garzon Bútor széles termékválasztéka optimális megoldást nyújt az iroda minden területének megtervezésére és berendezésére, valamint az azokon folyó tevékenységek hatékony kiszolgálására.A vállalat menedzsmentje nyitott az aktualitásokra, a rendkívüli, speciális egyedi igényekre, és mindezek megvalósítását tűzte ki célul. Kreatív, az újdonságokra fogékony tervezői és kivitelezői csapattal rendelkezik. Ez a sokoldalú team a záloga annak, hogy megrendelőink igényeinek megvalósítást sikerre vigyük.

Bodi Bútor

Bodi Bútor

Ülőgarnitúra gyártással, bőr és szövet ülőgarnitúra forgalmazással foglalkozunk már 1978 óta. Ezt kevés bútorgyártó mondhatja el magáról Magyarországon. Fő célkitűzésem a minőség, minden fontos szerkezeti elem fenyőből ill. tölgyfából készül. Kermi által engedélyezett bútoraimra garanciát adok. Bútoraink vállalási határideje 2 hét, kivéve a karácsony előtti időszak. A szállítást igény szerint lebonyolítjuk.

Bútorok egyedi méretben

Bútorok egyedi méretben

A bútorokat igény szerinti, egyedi méretben is legyártjuk. Közel 500 db-os szövetválasztékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Az ülő és szivacsos vagy rugós fekvőgarnitúrák esetében választható, hogy a kárpit szerkezete szivacsos vagy rugós legyen.A garnitúrák választható színű febettel vagy anélkül is megrendelhetők.A 3-2-1 és sarok garnitúráknál választható, hogy a fekvőfelület alacsony vagy magas legyen.Gyártási határidő 3-6 hét .Amennyiben ezen lehetőségeken túl felmerülne még valamilyen rendkívüli igény, minden esetben vesse fel, a lehetőségeink figyelembevételével igyekszünk azt teljesíteni!

Otthon Bútoráruház - Székesfehérvár

Otthon Bútoráruház - Székesfehérvár

Cégünket 1989-ben alapítottuk, és fő tevékenységi köre 1994 óta bútorforgalmazás és belsőépítészet. E tevékenységünk az első pillanattól kezdve folyamatosan fejlődik, egyre nagyobb kínálattal, egyre különlegesebb igényeket elégítve ki. Különös figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas színvonalára, valamint ügyfeleink kívánságainak lehető legtökéletesebb megvalósítására. Az eltelt évek során sikerült elnyernünk, és megtartanunk egy exkluzív ügyfélkör bizalmát, nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is. Projekteket bonyolítottunk le és lakásokat, házakat bútoroztunk be környező országokban, Szlovéniában, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Ausztriában, Horvátországban. Ügyfélkörünk eleinte főként egyéni vásárlókból állt, azonban a felmerülő igényekhez alkalmazkodva ma már részt veszünk teljes lakóparkok konyháinak berendezésben, nagy volumenű állami, szállodai, irodai megrendelések teljesítésében.

Egyedi és igényes bútor

Egyedi és igényes bútor

Amikor 2001-ben felmerült bennünk a bútorbolt megnyitásának ötlete, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy a minimalista stílusú elemes bútorok korában, egyedi és igényes darabokat kínáló üzletet hozzunk létre. Azóta folyamatosan bővítjük a választékot, hogy vevőink igényeit minél szélesebb körben ki tudjuk szolgálni. Közvetlen, személyes kapcsolatban állunk a legtöbb bútorgyártó céggel, ami garancia a kiváló minőségre, valamint a rövid szállítási határidőre. Üzletpolitikánk a következő: nem a nagy akciók és kedvezmények, hanem közvetlen beszerzési lehetőségeinknél fogva - a nagykereskedőket kihagyva - árainkat mindig próbáljuk a lehető legalacsonyabb szinten tartani.

Tuti menü