Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok - Miskolc képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorboltok - Miskolc - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorboltok - Miskolc
Keresés
Találatok száma - 4 db
Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés

Konyhabútor készítés előtt érdemes felmérni a helyiséget ahova tervezzük az új bútort. Nagyon fontos a minőség az anyagválasztásnál. A konyha a lakásnak az a része, ahol leginkább ki van téve a különféle hatásoknak. Készítünk fából, bútorlapból, MDF ajtókon át különféle ajtókkal ellátott konyhabútorokat.

Bútordepó Miskolc

Bútordepó Miskolc

Üzletünk megfizethető, középkategóriás bútorok értékesítésével foglakozik, melyek azonnal,- vagy rövid határidővel megvásárolhatók. Reméljük honlapunk elnyeri tetszését, ahol több száz darabos terméklistánkból tudja kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet. Ne feledje ingyenes vagy kedvezményes házig szállításunkat, mely még vonzóbbá teszi árainkat. Bútoraink összeszerelt állapotban kerülnek átadásra. Igény esetén áruhitelt biztosítunk. Vásárlását megkönnyíti a jó megközelíthetőségünkön túl, nagyméretű saját parkolónk is.

Avasi Bútorbolt Miskolc

Avasi Bútorbolt Miskolc

Cégunket 1994-ben alapítottuk családi vállalkozásként. Kezdetben használt bútorok forgalmazásával foglalkoztunk Avasi-Bizományi néven, majd a megnövekedett vásárlói igények kielégítésére új bútorok forgalmazásába kezdtünk. Ma már több bútorgyártó céggel vagyunk kapcsolatban belföldön és külföldön egyaránt. Cégünk számára mindig elsődleges fontosságú volt vásárlóink megfelelő kiszolgálása, ezért választékunkban a modern bútoroktól egészen az egyedi darabokig mindent megtalál a kedves vásárló. Szekrénysorok, ülőgarnitúrák, kanapék, konyhabútorok, kiegészítő bútorok széles választéka található üzletünkben.

Kelet-Dél Bútorbolt

Kelet-Dél Bútorbolt

Üzletünk kínálatából teljes lakás berendezhető, ugyanis termékeink azonos anyagból készülnek és ezek segítségével összhangba hozható egy ízléses otthon. 1500m2 üzletünkben mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő bútorokat, amik összeszerelt állapotban azonnal elvihetők. Üzletünkben azonnali hitelügyintézés is működik, illetve fizetését bankkártyával és hitelkártyával is intézheti. Cégek átutallással is fizethetnek.

Tuti menü