Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorboltok - Kaposvár képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorboltok - Kaposvár - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorboltok - Kaposvár
Keresés
Találatok száma - 5 db
64 Group Kft. - Számítógépes és irodai székek

64 Group Kft. - Számítógépes és irodai székek

Cégünk számítógépes és irodai székek forgalmazásával foglalkozik. Székeink elsősorban a kiváló minőség mellett a hosszú időn át tartó kényelmükkel vívták ki elismerésüket. Magas háttámla, állítható ülésmagasság és kartámasz, a háttámla 90-180 fokban dönthető. Egy irodai felhasználó napi szinten több órát tölt ülőhelyzetben, ennek kényelme a munka hatékonyságán is meglátszik. Ha a munkája elvégzését egy kényelmes széken töltheti, közérzetileg is jobban érzi magát, ez is növeli munkája hatékonyságát. A szék magasságát az iróasztal vagy számítógépasztal magasságához állíthatjuk be.

Formatervezett gyerekbútorok

Formatervezett gyerekbútorok

A gyermekek igényei speciálisak az otthon biztonsága, a lakáskultúra, a lakberendezés, a bútorok szempontjából. A felnőtteknek gyártott hagyományos bútorok más arányúak, más formájúak, széleik gyakran nem megfelelő mértékben vannak lekerekítve, ezért ha kisgyermek szobájába tesszük ezeket, sérülésveszélyt okozhatunk. Gondoljon arra a számtalan esetre, amikor gyermeke állandóan izeg-mozog, játszik, szeret a bútorokon mászni és ugrálni, amiből gyakran bizony nagy bajok származhatnak. Cégünk küldetésének tartja, hogy minőségi gyerekbútoraink segítségével Ön a lehető legnagyobb biztonságot valósítsa meg a gyerekszobában, amellett, hogy időtálló, értékes bútort biztosít gyermekének, aki azt hosszú évekig, sőt, évtizedekig biztonsággal használhatja. * A jó gyerekbútor erős. * A jó gyerekbútor minden részletében gondosan kidolgozott. * A jó gyerekbútor gyártása során nem használnak fel egészségre káros kezelőanyagokat, oldószereket és festékeket, melyeket a gyermek belélegez és hosszú távon egészségkárosodást okozhatnak neki. A kommersz, olcsó bútorok gyakran tartalmaznak olyan festékeket és kezelőanyagokat, melyek nemhogy hetekig, de sokszor hónapokig bocsátanak ki magukbó

Lamello Bútorbolt

Lamello Bútorbolt

Cégünk, a Lamello Faipari és Kereskedelmi Kft. 1993-tól, megalakulása óta foglalkozik bútorgyártással. Termékskálánk elsősorban korpuszbútorokból épül fel. A termelés korszerűen felszerelt üzemünkben, Kaposváron folyik, mintegy 35 képzett szakember részvételével. A bútorgyártás 50%-át szériabútorok teszik ki, melyek viszonteladóink révén országszerte elérhetőek a színvonalasabb bútorboltokban. A gyártókapacitás másik részét közületek, intézmények, cégek és magánszemélyek egyedi megrendelései kötik le. Egyedi gyártású termékeink között megtalálhatóak iroda-, kollégiumi-, iskola-, panzió-, szálloda-, és üzletberendezések éppúgy, mint lakossági egyedi bútorok. A kedvezőbb árfekvésű laminátos bútoroktól az igényesebb kivitelű fa ill. fafurnéros bútorokig minden érdeklődő megtalálja a neki megfelelő terméket, melyet egyedi igények alapján egyedi színben is el tudunk készíteni.

Flamand-Antikbútor

Flamand-Antikbútor

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. 2000-től foglalkozunk használt bútorok kereskedelmével. Belgiumból és Franciaországból komplett lakások bútorzatát vásároljuk fel, emellett a Magyarországon megtalálható antik bútorok felvásárlásával is foglalkozunk. Arra törekedve,hogy a minőség és az ár versenyképes legyen cégünk asztalos, restauráló illetve kárpitos tevékenységgel bővült. Az itt felújított bútorokra garanciát vállalunk. Saját járműveinkkel a szállítás is megoldható. Célunk, hogy a vevőink egyedi igényeit maximálisan kielégítsük.

Horizont Bútor

Horizont Bútor

Minél teljesebb-körű szolgáltatásra törekszünk, a bútor tervezésétől kezdve a kivitelezésen, szállításon át az össze-, illetve beszerelésig. Egyedi igények kielégítését is lehetővé tesszük, mivel bútoraink remekül variálhatóak, és ebben a hazai gyártók rugalmassága is segítség számunkra. Sokoldalú kínálatunkból az egész lakás berendezhető. Üzleteinkben konyhabútorokat, szekrénysorokat, elemes bútorokat, kiegészítő kisbútorokat, kárpitozott garnitúrákat, étkező-garnitúrákat forgalmazunk. Napjainkban a tartós fogyasztási cikkek jelentős hányadát áruvásárlási hitellel vásárolják, ez alól a bútor sem kivétel. A hitel igénybevételében a Magyar Cetelem Bank és a Budapest Bank cégünk partnere. A Magyar Cetelem Bank hitelügyintézése valamennyi üzletünkből számítógépen, internetes kapcsolódással történik, ezáltal gyorsabban intéződik az igénylés. A jelenlegi hitelfeltételek szerint előleg és akár munkáltatói igazolás nélkül, halasztott fizetéssel is lehetséges bútort vásárolni a Horizont Bútornál. Szakképzett eladóink szívesen állnak vásárlóink rendelkezésére, segítenek a bútort a lakás adottságaihoz igazítani. A bútorvásárlás körültekintő tájékozódást igényel, amelyhez tapasztalt munkatársaink hasznos ötleteket adnak például egy bonyolult konyha megtervezésénél, vagy a helyhiány adta nehézségek esetében. Oldalainkat megtekintve reméljük kedvet érez ahhoz, hogy boltjainkba betérjen!

Tuti menü