Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorbolt Szekszárd képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorbolt Szekszárd - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorbolt Szekszárd
Keresés
Találatok száma - 4 db
Mirland bútor

Mirland bútor

Az általunk kínált termékek árai mindig versenyképesek a piaci kínálattal, és arányban állnak a termék értékével. Gyakran előfordul, hogy megtetszik egy jó bútor, de nehéz eldönteni illik-e majd a lakás stílusához, hangulatához vagy a szoba már meglévő berendezéséhez. A Mirland bútornál szakképzett lakberendezőtől kaphat segítséget, így nem érheti csalódás a vásárlás után...

Délity Bútor Zrt.

Délity Bútor Zrt.

Cégünk a magyar bútor gyártók között piacvezető pozíciót tölt be. Eddigi fennállásunk alatt, folyamatos volt a fejlődés, a növekedés. Kezdetben kisbútorok gyártásával foglalkoztunk, majd az évek során jelentős irodabútor és lakossági elemes bútor gyártóvá nőttük ki magunk. Az innovációt nagyon fontosnak tartjuk, hiszen csak ily módon állhatjuk meg helyünket az egyre szűkülő magyar bútorpiacon, továbbá ezzel biztosíthatjuk termékeink Európai Uniós szintű minőségét, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy megvessük a lábunkat külpiacokon is. Exportértékesítést végzünk Romániába, de a jövőbeni terveink közt szerepel a más országokkal való kereskedelmi kapcsolat kiépítése.

Abaúj Bútor

Abaúj Bútor

Kárpitos bútoraink választékából kiemelkednek az elemes rendszerű ülőgarnitúrák fix illetve nagyobbítható kivitelben, de gyártunk ágyakat, heverőket és hálószoba berendezéseket is. Folyamatosan a legmodernebb kárpitozási technológiát alkalmazzuk, borítóanyagaink választékában a szövet, műbőr, bőr egyaránt megtalálható.

Oázis bútorbolt

Oázis bútorbolt

Cégünk közel 30 éves múltra tekint vissza 1976-ban indultunk családi vállalkozásként, 2 fővel. 1986-ban PJT, majd 1998-ban Kft.-vé váltunk. Jelenleg is ebben a cégformában üzemelünk, most már 15 fővel. A bútoriparral (gyártás és kereskedelmi tevékenység) 1996 óta foglalkozunk. Azóta mind termékválasztékunk, mind pedig vevői körünk folyamatosan bővül. Régiónkban az egyik legnagyobb, bútorokkal foglalkozó és gyártó vállalkozás vagyunk. Jelenleg közel 1.000 m2-es bemutatótermünkben szinte minden termékünk megtekinthető, azonnal raktárról vagy rövid megrendelési határidővel szállítható. Bemutatótermünkben az alacsonyabb árfekvésű, de már megfelelő minőségi termékektől a luxuskategóriáig szinte minden megtalálható, legyen szó bútorokról, vagy kiegészítő lakberendezési tárgyakról. Áruválasztékban óriások, árakban törpék vagyunk! Látogasson el hozzánk, nálunk minden megoldható!

Tuti menü