Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorbolt Szeged képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorbolt Szeged - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorbolt Szeged
Keresés
Találatok száma - 4 db
Next Bútor

Next Bútor

Otthonunk berendezése esetén legelőször állítsunk fel egy fontossági sorrendet a bútorok tulajdonságai tekintetében. Nem mindegy ugyanis, hogy számunkra az adott bútor funkciója, stílusa, tartóssága és strapabírósága vagy esetleg az ára a fontos. Mivel a választék napjainkban már igen széles, ilyen fontossági sorrend nélkül könnyen elveszhetünk a kínálat tengerében. Persze arra is van példa, hogy megtaláljuk azt a darabot, mely stílusával illeszkedik otthonunk stílusához és egyéniségünkhöz, kiválóan betölti funkcióját, alanyagának köszönhetően strapabíró és ára pénztárcánkat sem terheli meg túlságosan. A Next Bútor webáruházában több mint 1000 különböző termék közül válogathat az ülőgarnitúráktól kezdve a komplett konyhabútor szettekig, így könnyedén megtalálhatja azon bútordarabokat, amelyek pont az Ön igényeit testesítik meg.

Team lakberendezés

Team lakberendezés

A Team 98. Kft. (Team Irodaberendezés) 1998-ban alakult, önálló, magántulajdonú cég, melynek fő profilja irodabútorok és székek, valamint higiéniai termékek forgalmazása. Fő profilja: Irodák, irodaházak, hotelek, panziók, iskolák, egészségügyi intézmények, könyvtárak komplett irodabútor berendezése, higiéniai rendszer forgalmazása.Foglalkozunk továbbá egyedi gyártású bútorok tervezésével és készítésével.

Kárpitozott bútorok

Kárpitozott bútorok

Cégünk húszéves tapasztalattal gyárt kárpitozott bútorokat(ülőgarnitúrákat, franciaágyakat, heverőket, fotelágyakat. Az utóbbi években lehetőségünk nyílt korpusz jellegű bútorok gyártására is, így vevőink rendelkezésére állunk szekrénysorok, konyhabútorok és irodabútorok tekintetében is.

Park bútor

Park bútor

Cégünk fő tevékenységi köre bútorok, forgalmazása, emellett foglalkozunk még fuvarozással és költöztetéssel. Üzletünket megtalálja Makón, ahol szekrénysorok , konyhák, komódok, gardróbok, matracok, előszobafalak, étkezők, tálalók, dohányzóasztalok, hálószobaszekrények és kárpitos bútorok között válogathat. Boltunk hét éve áll a vevők rendelkezésére azzal, hogy bútorainkat mindenki számára elérhető áron kínáljuk!

Tuti menü