Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorbolt Pécs képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorbolt Pécs - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorbolt Pécs
Keresés
Találatok száma - 4 db
Rácz Bútorház

Rácz Bútorház

1965 óta állunk a kedves vásárlóink rendelkezésére mint Családi vállalkozás, mely bizonyítja megbízhatóságunk, elkötelezettségünk. Konkurenciákkal ellentétben rendelkezünk asztalos, kárpitos műhellyel, amellyel ki tudjuk elégíteni vásárlóink bármilyen ötletét! Kollégáink igény szerint helyszínre mennek, és felmérik egyedi méretű, és kialakítású konyhabútorát. És rövid idő alatt elkészítik, beépítik. Közületeknek: Iskoláknak, kollégiumoknak stb. kárpitozott bútorok felújításával és új gyártásával, - egyedi igények szerint- szekrények méretre készítésével állunk rendelkezésre.

Tömörfa bútorok

Tömörfa bútorok

Cégünk munkatársai 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a tömörfa bútorok gyártása terén. Így elsősorban ez a fő profilunk. Asztalosmestereink a hagyományos kézműves tradíciók alapján, de a legmodernebb, legkorszerűbb gépekkel, egy életre szóló bútorokat készítenek Önnek a legkiválóbb minőségű fenyőből, tölgyből, bükkből, égerből, vagy az Ön kívánságára, tetszőleges anyagból. Vizes alapú páccal, lakkal, méhviasszal dolgozunk, a természetes anyagokat helyezve előtérbe, melyek hosszú élettartamúak. Csodálatos kézi festések, kézi kovácsolt vasalatok teszik még díszesebbé bútorainkat. 2006. április 26.-tól saját üzletünkben szolgáljuk ki Megrendelőinket, a Pécs, Ferencesek u. 12 sz. alatti Classic Lakberendezési boltunkban. Itt szinte miden stílusú bútor megtalálható, ügyfeleink minél szélesebb körű kiszolgálása érdekében. Üzletünkben bútorainkhoz illő kiegészítőket, üveg-, porcelán-, kovácsoltvas-, textil- dísz és használati tárgyakat szintén kínálunk. Célkitűzésünk: a múlt értékeinek átörökítése! A tradicionális magyar bútorok szépsége, gazdag formavilága, praktikussága a mai rohanó világunkba a szépség és nyugalom hangulatát hozza el. Egy-egy fárasztó nap után csodálatos, meleg otthonában feltöltődhet a Classic kollekció bútorai között.

Keszler Bútorházak - Bóly-Mohács

Keszler Bútorházak - Bóly-Mohács

1995-ben egyéni vállalkozóként kezdtük farostlemez szabászattal és képtartó gyártással, ami a folyamatos és kitartó munkának köszönhetően rövid időn belül KFT.-vé nőtte ki magát. Cégünk két év leforgása alatt két bútorüzletet tudott nyitni, ahol kezdetben mások által gyártott bútorok forgalmazásával foglalkoztunk. Mára az egyre növekvő igények kielégítése érdekében megkezdtük az egyedi bútorok gyártását saját asztalosműhelyünkben, korszerű gépekkel. Legfőbb célunk a magas színvonalú termékek előállítása mind minőség, mind esztétikum, funkcionalitás és ár tekintetében. Üzleteinkben széles áruválasztékkal, jelentős szakmai tapasztalattal, testre szabott árakkal, valamint folyamatos akciókkal igyekszünk elnyerni és megszolgálni vásárlóink bizalmát.

Szezonális bútor akciók

Szezonális bútor akciók

Meglátta? Megvenné? Segítünk! Ha bevásárlás közben rábukkan az ideális konyhabútorra, megtalálja a megfelelő szekrényt, kanapét vagy fotelt, viszont a családi kassza nem bírná el a vételár egyösszegű kifizetését, de a havi törlesztőrészletét igen, akkor forduljon az OTP Bankhoz. Üzletünkben folyamatos, szezonális bútor akciókkal várunk mindenkit!

Tuti menü