Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútorbolt Eger képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútorbolt Eger - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútorbolt Eger
Keresés
Találatok száma - 4 db
Modul Co Konyhastúdió és Bútoráruház

Modul Co Konyhastúdió és Bútoráruház

1994-ben alakult családi vállalkozás. Fő tevékenységi kör konyha, iroda és egyedi bútorok gyártása valamint minőségi magyar bútorok forgalmazása. Rendezze be lakását, irodáját egy helyen! Konyhabútor gyártás: felmérés, tervezés, gyártás és beszerelés valamint beépíthető konyhai készülékek forgalmazása. Irodabútor gyártás: felmérés, tervezés, árajánlat készítése pályázatokhoz, gyártás és beszerelés valamint irodai forgószékek, tárgyalószékek forgalmazása. Forgalmazás: étkező garnitúrák, ülőgarnitúrák, matracok, elemes bútorcsaládok, fenyőbútorok, lakástextilek.

Lady Bútorbolt

Lady Bútorbolt

Eger legnagyobb konyhastúdiója, 1993-ban nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Immáron több mint 10 év távlatából tekintve elmondhatjuk, az ország egész területéről érkeznek megrendeléseink és vásárlóink nagy megelégedéssel térnek vissza hozzánk. Mintakonyháinkat folyamatosan megújítjuk, amelyek alapján vásárlóink is válogathatnak, valamint egyedi elképzelések megvalósítását is vállaljuk magas színvonalon, a tervezéstől a kivitelezésig. Minden igényt kielégítő kínálatunk tartalmazza a konyhában szükséges felszerelések nagy választékát.

Használt és új bútor kereskedés

Használt és új bútor kereskedés

2002-ben alakultunk Kalmi-Go Kft. néven. Kezdetben Németországból szállítottunk használt dolgokat a mosógéptől a fűnyíróig a kerékpártól a bútorig. Az idő múlásával rájöttünk, hogy nállunk is érvényesült a Murphy törvény miszerint 'ami elromolhat az el is romlik'. Sok kudarc után rájöttünk, hogy a fő profilnak a bútornak kell lennie.Az nem rejt hibát! Az is megvilágosult előttünk, hogy nem kell Németországba menni bútorért, Egerben is meg lehet venni azt. 2007 nyarán úgy gondoltuk, hogy új bútort is elkezdünk forgalmazni. Azzal a gondolattal ha valakinek nálunk megtetszik valamelyik új bútor kiszállításkor megtudjuk nézni a megunt bútorát és ha eladhatónak találjuk akkor el hozzuk és áruba bocsájtjuk azt.

Bútor Diszkont Eger

Bútor Diszkont Eger

800 m2-es üzletünkben széles termékkínálatunkból (franciaágyak, heverők, kanapék, sarokülők, éjjeli szekrények, kiegészítő bútorok, szekrénysorok, gardróbok, konyhabútorok, asztalok, székek...) akár egész otthonát berendezheti. Bútorok összeszerelt állapotban, azonnal elvihetők, igény esetén kedvező díjtételek mellett házhoz szállítással. Rendelés esetén rövid szállítási időt garantálunk. Üzletünkben azonnal hitelügyintézés is adott, valamint a fizetés bankkártyával is történhet. Óriási választék és tartósan alacsony árak mellett folyamatos akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Tuti menü