Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bútor felújítás képes leírás - Bútorboltok.tlap.hu
részletek »

Bútor felújítás - Bútorboltok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: butorbolt.tlap.hu » Bútor felújítás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Antikolt bútorok

Antikolt bútorok

Nyaralók lakások teljes felújítása, lakberendezése antik és antikolt bútorokkal, antik tárgyakkal. Antikolt bútorok készítése, felújítása, Provance bútorok és IKEA bútor antikolás. Antikolt bútorok a szebb otthonért.

Kárpitos Budapesten

Kárpitos Budapesten

Kárpitos - Stílbútor kárpitos is! bármilyen bútorok (fotel, szék,sarokgarnitúra,ágy,heverő,stb/stíl és modern/) Budapest és környékén-Garanciával!Minőségi kárpit,szövet és bőrválasztékkal. Hívjon Bizalommal.Tel: 06705948067(non-stop.)

Lombkorona Kft.

Lombkorona Kft.

Budapesti telephelyünkön bútorok felújításával, restaurálásával, valamint igényes kis szériás, és egyedi kárpitos-bútorok gyártásával, tervezésével foglalkozunk immár több mint tíz éve. A megrendelőkkel személyes egyeztetés során határozzuk meg a teendőket, akár felújításról, akár új termék előállításáról van szó.

Antik bútor felújítás

Antik bútor felújítás

Második generációs műbútorasztalos mester vagyok, több mint 40 év gyakorlattal. Antik bútorok, intarziás bútorok és styl bútorok felújításával, javításával, restaurálásával foglalkozom. Referencia munkáim az osztrák nagyköveti rezidencia antik bútorai között és sok-sok magánszemélynél lelhetőek fel. Munkáim során az antik bútorok, felújításához restaurálásához, kizárólag korhű anyagokat és munkamódszert alkalmazok. Célom az előttünk járó iparos nemzedékek míves munkáinak megőrzését elősegíteni.

Tuti menü